Om os

Eltesten har til formål at give alle muligheden for at få et indblik i det ellers meget skiftende el marked. Tilbudssiden er lavet, af Velkommen A/S, for at give forbrugerne en håndgribelig måde at indhente tilbud fra eludbydere på. 

I stedet for at du som forbruger skal bruge timevis på at finde hoved og hale i alle eludbydere, gør vi det simpelt, tidsbesparende og overskueligt at få et lille indblik i markedet, med helt uforpligtende tilbud fra to elleverandører. Eltesten har samarbejde med to eludbydere, Velkommen A/S og nettopower ApS, som hver kontakter dig med et uforpligtende tilbud.   

Sådan bruger du el-testen

Eltesten.dk er en uforpligtende sammenlignings- og tilbudstjeneste, der hjælper og guider dig igennem det danske elmarked. Der er gode tilbud at indhente for både private og virksomheder.

Vi anbefaler at du holder øje med din elregning, og går i dybden med den mindst én gang årligt. De fleste kan nemt spare penge ved netop at forholde sig aktivt til sin elregning og til sit frie valg af elleverandør

Det kan dog være en uoverskuelig proces at indhente samtlige tilbud og sammenligne elpriser. Netop dette vil vi ændre på. Vores mål er at det skal være så enkelt og ukompliceret som muligt for alle at indhente tilbud fra flere elselskaber på én gang. 

Find den aftale, der passer dig bedst

Skriv dig op via vores formular.

Øje

Se dine muligheder

Du vil blive kontaktet af 2 elselskaber, som giver hver deres tilbud, ud fra dine behov.

Vælg den bedste pris

Du har nu modtaget to uforpligtende tilbud, der er tilpasset dine behov. Næste step er helt op til dig!

Find guides til at forstå din elregning

Modtag uforpligtende tilbud fra flere elleverandører

Elmarkedet er et konkurrencepræget marked med mange leverandører. 

Tilbudssiden er lavet af Velkommen A/S, som har indgået et samarbejde med nettopower ApS

Når du udfylder kontaktformularen, får disse to elselskaber dermed mulighed for at kontakte dig med et uforpligtende tilbud.

Følg pilen og læs uddybende om elleverandørerne.

Generelt om elprisens sammensætning

Din elpris er sammensat af en lang række forskellige faktorer, flere af dem har eludbyderne ingen indflydelse på. Når du betaler din elregning, betaler du til din eludbyder, dit lokale netselskab samt staten i forhold til afgifter og moms. 

Som du kan se i grafen til venstre, fylder den sidste del, der går til afgifter og moms, en stor del i din elregning.

Følg pilen for at læse uddybende om delkomponenterne af den samlede elpris 1. kvartal 2022.

Guides til at forstå elmarkedet og elregningen

Vi ønsker at give dig et overblik og de bedste forudsætninger for at vælge et godt elselskab. Derfor har vi skrevet flere guides der har til formål at hjælpe og guide dig i et ellers uoverskueligt elmarked.

Du kan finde alt fra gode råd og sparetips til generelle guides. I vores artikler finder som udgangspunkt hjælp til alt det der har med strøm at gøre.

Vi ønsker at artiklerne skal gøre dig klogere på både elmarkedet og prisen på strøm, så du er klædt godt på til at vælge et godt elselskab til den bedste pris.