Modtag to
uforpligtende tilbud

Her på siden kan du udfylde vores kontaktformular. Efter du har udfyldt kontaktformularen, vil du blive kontaktet af to forskellige elleverandører, som Eltesten har indgået et samarbejde med. Disse vil kontakte dig via e-mail eller telefonopkald og præsentere et uforpligtende tilbud om en elaftale til dig. 

Værd at vide

Når du udfylder kontaktformularen på vores hjemmeside, giver du samtykke til, at Velkommen A/S og nettopower ApS må kontakte dig via telefonopkald, e-mail og sms/mms med markedsføring om Velkommen A/S og nettopower ApS og deres produktsortiment.

Det er vigtigt at understrege at de tilbud du får tilsendt er fuldkommen uforpligtende, og derfor kan du til en hver tid sige nej tak, uden nogen binding.

Du kan læse meget mere om hvordan vi håndtere dine oplysninger i vores persondatapolitik her

Med Eltesten kan du få et uforpligtende tjek af virksomhedens nuværende elaftale.

Du vil få tilsendt tilbud fra to elselskaber, der hver dag har fingeren på pulsen, i forhold til markedets udvikling og muligheder.

Eltesten er en tilbudsside, der er lavet, af Velkommen A/S, for at give forbrugerne en let og overskuelig måde at indhente tilbud fra to forskellige el udbydere på.
Vi ønsker at gøre det mere overskueligt for dig at sammenligne to uforpligtende tilbud og dermed få mulighed for at optimere din økonomi og  vælge det helt rigtige produkt, der passer til dig.

Eltesten har pt. en samarbejdsaftale med henholdsvis Velkommen A/S og nettopower ApS, hvilket betyder at du modtager tilbud fra disse to elselskaber, ved udfyldelse af kontaktformularen.