Erhverv

Med Eltesten kan du få et gratis og uforpligtende tjek af virksomhedens nuværende elaftale. Vi klarer det hårde arbejde for dig, så du bare kan læne dig tilbage og få arbejdet produktivt resten af dagen!

Du vil få tilsendt tilbud fra to elselskaber, der hver dag har fingeren på pulsen, i forhold til markedets udvikling og muligheder. 

Find tilbuddet der passer din virksomhed bedst.
Hurtigt. Uforpligtende. Enkelt

Find den aftale, der er bedst for virksomheden

Skriv dig op via vores formular.

Øje

Se dine muligheder

Du vil blive kontaktet af to elleverandører, Velkommen A/S og nettopower ApS, som giver dig de bedste tilbud ud fra din virksomheds behov!

Vælg den bedste pris

Du har nu modtaget mindst to uforpligtende tilbud, der er tilpasset dine behov. Næste skridt er helt op til dig!

Find elpriser på 2 minutter

Har din virksomhed den rette elaftale?

Hvilken type energi bliver leveret til arbejdspladsen? Hvad følger med i elaftalen? Hvad går pengene helt konkret til? Hvad er den reelle elpris?


På en arbejdsplads er det de færreste, der overvejer disse spørgsmål.

 

Det er dog et faktum at de fleste virksomheder er dybt afhængige af elforsyningen, og især stabiliteten i forhold til at kunne få den daglige drift og produktion til at køre.

 

Sammenlign priser på el, og se om du har den rette elaftale.

Hvem er Eltesten?

Elleverandørerne vil give dig deres bedste tilbud

Vi har ikke kontakt med alle elleverandører på markedet, men du vil modtage et uforpligtende tilbud fra to elleverandører.

Når du skriver dig op via vores formular, giver du disse elselskaber rettigheden til at kontakte dig med et uforpligtende tilbud på el. 

 

Få et uforpligtende tilbud på el