Elaftale til erhverv

Med Eltesten kan du få et gratis og uforpligtende tjek af din virksomheds nuværende elaftale. Vi klarer det hårde arbejde for dig, så du kan få arbejdet produktivt resten af dagen.

Du vil få tilsendt et tilbud fra to elleverandører, nettopower ApS og Velkommen A/S, der hver dag har fingeren på pulsen, i forhold til markedets udvikling og muligheder.

Sådan gør du

1. Udfyld kontaktformular og giv os lov til at kontakte dig med et tilbud.

2. Efter du har udfyldt kontaktformularen, vil du blive kontaktet af to forskellige elleverandører, som Eltesten har indgået et samarbejde med – Velkommen A/S og nettopower ApS. Disse vil kontakte dig via e-mail eller telefonopkald og præsentere et uforpligtende tilbud om en elaftale til dig.

3. Er du blevet tilbudt en billigere elaftale? Tag valget om du vil skifte til en anden eludbyder end din eksisterende.

Læs mere om
Læs mere om

Sådan fungerer Eltesten

Her på siden kan du udfylde vores kontaktformular. For at få et uforpligtende tilbud på en elaftale til din virksomhed.

Efter du har udfyldt kontaktformularen, vil du blive kontaktet af to forskellige elleverandører, som Eltesten har indgået et samarbejde med. Disse vil kontakte dig via e-mail eller telefonopkald og præsentere et uforpligtende tilbud om en elaftale til din virksomhed. I dialogen med elselskaberne skal du nævne at du ønsker et tilbud på en elaftale til erhverv.

Inden dialogen kan du med fordel have genlæst oplysningerne omkring din virksomheds nuværende elaftale, så du kan få sparring omkring denne i den efterfølgende dialog med selskaberne.

Har din virksomhed
den rette elaftale?

Måske er du en af dem, der for første gang sidder og skal sammenligne priser på el, og i den forbindelse sidder inde med en del ubesvaret spørgsmål.

Hvad er det nu forskellen på en variabel og fastprisaftale er? Kan det mon betale sig at få en elaftale med eller uden abonnement? Hvilken fordele får jeg ud af mit elselskab? Følger elselskabet med den grønne omstilling? 

Strøm er jo bare strøm, som du skal have. Til trods for at strøm bare er strøm, er der stor forskel på elaftalerne, og den tid du bruger på at sammenligne priser i dag, er som udgangspunkt rigtig godt givet ud. 

 

Hvem er Eltesten

Eltesten giver dig muligheden for at modtage to uforpligtende tilbud på elaftaler fra Velkommen A/S og nettopower ApS  for at undersøge om din virksomhed kan spare penge ved at skifte elleverandør. Eltesten har et samarbejde med både Velkommen A/S og nettopower ApS, som begge vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Sammen kan i finde ud af, om der eventuelt er et billigere alternativ til din virksomheds nuværende elaftale. Du skal blot udfylde den korte formular, hvorefter du vil blive kontaktet af Eltestens to udvalgte elleverandører. Vi ønsker at gøre det nemt, hurtigt og overskueligt for din virksomhed at få indsigt i markedet uden at skulle bruge timer på forskellige udbydere. På Eltesten er det nemt, hurtigt og uforpligtende at indhente tilbud til din virksomhed.

To elleverandører vil give
dig deres bedste tilbud

Vi har ikke kontakt med alle elleverandører på markedet, men du vil modtage et uforpligtende tilbud fra to elleverandører, nettopower ApS og Velkommen A/S.

Når du skriver dig op via vores kontaktformular på siden, giver du disse elselskaber rettigheden til at kontakte dig med et uforpligtende tilbud på el.

Find tilbuddet der passer
din virksomhed bedst