Om os

Eltesten er en uforpligtende sammenlignings- og tilbudstjeneste. Der er gode tilbud at indhente for både private og virksomheder.

Vi anbefaler at du generelt holder øje med din elregning, og går i dybden med den mindst én gang årligt. De fleste kan nemt spare penge ved netop at forholde sig aktivt til sin elregning og til dit frie valg af elleverandør.

Det kan dog være en uoverskuelig proces at indhente tilbud og sammenligne elpriser. Netop dette ønsker vi at gøre nemmere og overskueligt. 

Sådan bruger du Eltesten

Her på siden kan du udfylde vores kontaktformular. Efter at du har udfyldt kontaktformularen, vil du blive kontaktet af to forskellige elleverandører, som Eltesten har indgået et samarbejde med. Disse to elselskaber vil kontakte dig via e-mail eller telefonopkald og præsentere et uforpligtende tilbud om en elaftale til dig. 

Inden da kan du med fordel have genlæst oplsyningerne omkring din nuværende elaftale, så du kan få sparring omkring denne i samtalen.

Find tilbuddet der passer til dig. Nemt, hurtigt og uforpligtende.

1. Udfyld kontaktformular og giv os lov til at kontakte dig med et tilbud til din virksomhed.

2. Få et tilbud fra nettopower ApS og Velkommen A/S og se om det er en mere favorabel elaftale.

3. Er du blevet tilbudt en billigere elaftale? Tag valget om din virksomhed vil skifte til en anden eludbyder end den eksisterende.

Bliv kontaktet med et godt tilbud

Se Eltestens
samarbejdspartnere

Elmarkedet er et konkurrencepræget marked med mange forskellige leverandører. 

Tilbudssiden er lavet af Velkommen A/S, som har indgået et samarbejde med to elselskaber Velkommen A/S og nettopower ApS.

Når du udfylder kontaktformularen øverst på siden, får disse to elselskaber dermed mulighed for at kontakte dig med et uforpligtende tilbud. 

Læs mere om elleverandørerne her

Generelt om elprisens sammensætning

Din elpris er sammensat af en lang række forskellige faktorer, flere af dem har eludbyderne ingen indflydelse på. Når du betaler din elregning, betaler du til din eludbyder, dit lokale netselskab samt staten i forhold til afgifter og moms. 

Som du kan se i grafen nedenfor, fylder den sidste del, en stor del af din samlet elregning. 

Tryk på linket nedenfor for at læse uddybende om delkomponenterne af den samlede elpris 1. kvartal 2023

Læs mere her

Find guides til at forstå elmarkedet og elregningen

Vi ønsker at give dig et overblik og de bedste forudsætninger for at vælge et godt elselskab. Derfor har vi skrevet flere guides der har til formål at hjælpe og guide dig i et ellers uoverskueligt elmarked. Du kan finde alt fra gode råd og sparetips til generelle guides. 

I vores artikler finder du som udgangspunkt hjælp til alt det der har med strøm at gøre. Vi ønsker at artiklerne skal gøre dig klogere på både elmarkedet og prisen på strøm, så du er klædt godt på til at vælge et godt elselskab til den bedste pris. 

Find artiklerne her

Kan du få en billigere elregning?