Se om vi kan hjælpe dig med at
få en billigere elregning

Med Eltesten kan du få et let sammenligneligt og uforpligtende tilbud fra to forskellige elleverandører. Vi gør det nemmere for dig at se, om du kan skifte leverandør og opnå en økonomisk bedre elaftale – nemt, hurtigt og uforpligtende. 

Hvorfor lede efter elaftaler, når vi kan gøre arbejdet og få to elleverandører nettopower ApS og Velkommen A/S til at komme med et godt tilbud til dig?

Sådan gør du

1. Udfyld kontaktformular og giv os lov til at kontakte dig med et tilbud.

2. Få et tilbud fra nettopower ApS og Velkommen A/S og se om det er en mere favorabel elaftale.

3. Er du blevet tilbudt en billigere elaftale? Tag valget om du vil skifte til en anden eludbyder end din eksisterende.

Læs mere om nettopower
Læs mere om Velkommen

Sådan fungerer Eltesten

Her på siden kan du udfylde vores kontaktformular. Efter du har udfyldt kontaktformularen, vil du blive kontaktet af to forskellige elleverandører, som Eltesten har indgået et samarbejde med. Disse vil kontakte dig via e-mail eller telefonopkald og præsentere et uforpligtende tilbud om en elaftale til dig. 

Inden da kan du med fordel have genlæst oplysningerne omkring din nuværende elaftale, så du kan få sparring omkring denne i samtalen.

Bliv kontaktet med et godt tilbud

Hvem er vi?

Eltesten tilbyder dig at modtage to uforpligtende eltilbud fra Velkommen A/S og nettopower ApS for at se, om du kan spare penge ved at skifte elleverandør. 

Eltesten har et samarbejde med både Velkommen A/S og nettopower ApS, som hver vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud, og sammen kan i finde ud af, om du eventuelt kan få et billigere alternativ til din nuværende elaftale. Du udfylder bare den korte formular, og så vil du blive kontaktet af de to udvalgte elleverandører. 

Vi vil gøre det nemt, hurtigt og overskueligt for dig at  få indsigt i markedet uden at skulle bruge time på forskellige udbydere.

På Eltesten er det hurtigt og nemt at finde det bedste el-tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Værd at vide

Når du udfylder kontaktformularen på vores hjemmeside, giver du samtykke til, at Velkommen A/S og nettopower ApS må kontakte dig via telefonopkald, e-mail og sms/mms med markedsføring om Velkommen A/S og nettopower ApS og deres produktsortiment.

Det er vigtigt at understrege at de tilbud du får tilsendt er fuldkommen uforpligtende, og derfor kan du til en hver tid sige nej tak, uden nogen binding.

Du kan læse meget mere om hvordan vi håndtere dine oplysninger i vores persondatapolitik her

Med Eltesten kan du få et uforpligtende tjek af virksomhedens nuværende elaftale.

Du vil få tilsendt tilbud fra to elselskaber, der hver dag har fingeren på pulsen, i forhold til markedets udvikling og muligheder.

Eltesten er en tilbudsside, der er lavet, af Velkommen A/S, for at give forbrugerne en let og overskuelig måde at indhente tilbud fra to forskellige el udbydere på.
Vi ønsker at gøre det mere overskueligt for dig at sammenligne to uforpligtende tilbud og dermed få mulighed for at optimere din økonomi og  vælge det helt rigtige produkt, der passer til dig.

Eltesten har pt. en samarbejdsaftale med henholdsvis Velkommen A/S og nettopower ApS, hvilket betyder at du modtager tilbud fra disse to elselskaber, ved udfyldelse af kontaktformularen.

 

Hvilken elaftale skal jeg vælge?

Måske er du en af dem, der for første gang sidder og skal sammenligne priser på el, og i den forbindelse sidder inde med en del ubesvaret spørgsmål.

Hvad er det nu forskellen på en variabel og fastprisaftale er? Kan det mon betale sig at få en elaftale med eller uden abonnement? Hvilken fordele får jeg ud af mit elselskab? Følger elselskabet med den grønne omstilling? 

Strøm er jo bare strøm, som du skal have. Til trods for at strøm bare er strøm, er der stor forskel på elaftalerne, og den tid du bruger på at sammenligne priser i dag, er som udgangspunkt rigtig godt givet ud. 

Læs mere her

Elaftale til erhverv