Eltestens samarbejdspartnere

Læs om de elleverandører som Eltesten har et samarbejde med nedenfor. 
Ved at udfylde kontaktformularen giver du de to selskaber lov til at kontakte dig med et uforpligtende tilbud på en elaftale

Overblik over elselskaberne

Velkommen tilbyder grøn strøm til gode priser og 0 kr. i abonnement. 

Den grønne omstilling er en kerneværdi hos Velkommen. Hver dag arbejder de for at levere kost-effektive løsninger med højeste kvalitet, med fokus på at gøre hverdagen lettere, billigere og grønnere for de mange. De stræber efter at gøre alle elaftaler til gode, gennemskuelige og bæredygtige aftaler – tilpasset den individuelle kundes behov. 

Læs mere om Velkommen

nettopower blev etableret tilbage i 2012, og siden da har virksomheden været dedikeret til at være et anderledes elselskab på en positiv måde. nettopower har en stålsat ambition om at gøre en forskel for både forbrugerne, men også for det meget konkurrencepræget marked. I deres optik skal det være billigere, nemmere og sjovere at være elkunde. 
nettopower stræber efter enkelhed, gennemsigtighed og lavere elpriser.  

Læs mere om nettopower

Sådan gør du

Find tilbuddet der passer til dig. Nemt, hurtigt og uforpligtende.

1. Udfyld kontaktformular og giv os lov til at kontakte dig med et tilbud til din virksomhed.

2. Få et tilbud fra nettopower ApS og Velkommen A/S og se om det er en mere favorabel elaftale.

3. Er du blevet tilbudt en billigere elaftale? Tag valget om din virksomhed vil skifte til en anden eludbyder end den eksisterende.

Læs mere om nettopower
Læs mere om Velkommen

Værd at vide

Når du udfylder kontaktformularen på vores hjemmeside, giver du samtykke til, at Velkommen A/S og nettopower ApS må kontakte dig via telefonopkald, e-mail og sms/mms med markedsføring om Velkommen A/S og nettopower ApS og deres produktsortiment.

Det er vigtigt at understrege at de tilbud du får tilsendt er fuldkommen uforpligtende, og derfor kan du til en hver tid sige nej tak, uden nogen binding.

Du kan læse meget mere om hvordan vi håndtere dine oplysninger i vores persondatapolitik her

Med Eltesten kan du få et uforpligtende tjek af virksomhedens nuværende elaftale.

Du vil få tilsendt tilbud fra to elselskaber, der hver dag har fingeren på pulsen, i forhold til markedets udvikling og muligheder.

Eltesten er en tilbudsside, der er lavet, af Velkommen A/S, for at give forbrugerne en let og overskuelig måde at indhente tilbud fra to forskellige el udbydere på.
Vi ønsker at gøre det mere overskueligt for dig at sammenligne to uforpligtende tilbud og dermed få mulighed for at optimere din økonomi og  vælge det helt rigtige produkt, der passer til dig.

Eltesten har pt. en samarbejdsaftale med henholdsvis Velkommen A/S og nettopower ApS, hvilket betyder at du modtager tilbud fra disse to elselskaber, ved udfyldelse af kontaktformularen.

 

Kan du få en billigere elaftale?